Over

Welkom in de wondere wereld van Eva Slierendrecht aka Eva Hoops..

Als Founder van Vitamine Blij leeft Eva in een speeltuin vol verrassende verhalen, bijzondere ontmoetingen en creativiteit is de rode draad door haar sociale leven. Haar doel is om zo veel mogelijk mensen blij te maken. Dat doet ze vanuit Vitamine Blij met entertainment bij meer dan 100 events per jaar.

In 2016 ontdekte Eva hoopdance. Sindsdien verzorgt ze zelf hoepel workshops én led- en vuurshows, waar ze niet alleen anderen heel blij mee maakt maar zelf ook erg blij van wordt.

Hoepelen heeft haar leven ingrijpend verbeterd, niet alleen qua fitheid maar ook qua mind-set. Door de balans die ze terug in haar leven kreeg dankzij hoopdance besloot ze terug naar haar geliefde Zeeland te verhuizen om te genieten van de rust en ruimte die in de grote stad zo mistte.

Sinds 2018 is Eva Hoops gecertificeerd Hoop Love Coach. Als hoepeljuf verzorgt ze met plezier hoepel workshops voor kids of volwassenen. Ook maakt ze zelf mooie oefen hoepels én ze maakt ism Indivisuals ledhoops, verkrijgbaar via www.ledhoepel.nl.

Voor een overzicht van alle festivals waar Eva via Vitamine Blij  sinds 2014 eerder hoepel workshops, performances, of hoepel area’s heeft verzorgd zie het kopje evenementen.

Nieuwsgierig? Trek aan de bel!2018-certified-badge